RING OSS - 031-311 61 16

Kranbil Göteborg

RING OSS - 031-311 61 16

Kranbil Göteborg

Vi kan hjälpa ert byggprojekt med kranbil i Göteborg.

Vi lyfter ditt projekt med hjälp av kranbil i Göteborg och Kungsbacka. Vi finns här för alla kunder när de behöver rätt kunskap, kompetens och utrustning för tunga eller komplicerade lyft och transporter. Med hjälp av kranbil i Göteborg kan du nå svåråtkomliga platser på ett enkelt sätt.

Kontakta oss nästa gång du behöver kranbil i Göteborg eller Kungsbacka.

Kranbil i Göteborg för alla ändamål

En kranbil i Göteborg har en mängd olika fördelar och kan nyttjas inom de flesta användningsområden som kräver lyft och/eller transport av något slag – inte minst när det är stora och tunga föremål och material inblandade. Vi erbjuder en rad olika tjänster lyft och transport och anpassar vår kranbil i Göteborg efter förutsättningar och behov.

Vi hjälper privatpersoner med de flesta typer av lyft och transporter. Vid både större byggprojekt och mindre jobb, som exempelvis vid leverans av grus och jord, kan en kranbil i Göteborg vara mycket användbar då den når högt och kan samla in och frakta material till och från byggplatsen. En kranbil i Göteborg kan dessutom transportera både fordon, maskiner och föremål.

Nå högre med kranbil i Göteborg

Vi investerar i vår maskinpark löpande och har idag två stycken kranbilar som är utrustade med lastväxlare, gripskopa, pallgafflar, personkorg med mera. Vi kan utföra lyft på upp till 24 meter. Behöver du hjälp med lyft på högre höjd än 24 meter? Vi har ett tätt samarbete med en kollega som har en annan kranbil i Göteborg, något som också gör att vi vid behov kan utföra lyft upp till 36 meter.

Kontakta oss så berättar vi mer och ger dig en kostnadsfri offert på arbete med kranbil i Göteborg och Kungsbacka.